Beautiful Apartments

Välkommen till Beautiful Apartments, företagslägenheter i Stockholm, Södertälje och Malmö.

Beautiful Apartments erbjuder ca 400 företagslägenheter i Stockholm, Södertälje och Malmö och ser det som självklart att med vår service göra vistelsen så bekväm som möjligt för våra gäster!

Vi samarbetar med företag som är i behov av kompetens som inte är bosatt i dessa städer och som anlitas till uppdrag inom företaget, ett bekvämt boende under kortare och längre perioder.

Självklart ser vi ser till att er medarbetare får en bra start på sin nya arbetsort, att öka trivseln och lättare känna sig hemma i våra vackra svenska städer.

Alla lägenheter är unikt möblerade av inredare vilket ger en mer personligt och hemtrevlig känsla samt att vår service garanterar och säkerställer en mycket hög standard.

Hos oss finns möjligheten att hyra en möblerad eller omöblerad lägenhet och vi ser gärna att boendet blir efter önskemål, nära kontoret eller om mer centralt är att föredra.

Beautiful Apartments erbjuder flera olika tjänster som upphämtning vid flygplatsen, städning, frukostpaket, kemtvätt – vi lyssnar gärna på kundens behov och ser till att uppfylla önskemålen.

 

 

Välkommen till Beautiful Apartments!