Beautiful Apartments Stockholm

Välkommen till Beautiful Apartments, företagslägenheter i Stockholm.

Vi har idag ca 400 lägenheter, i Stockholm city samt utanför tullarna. Alla våra lägenheter är unikt möblerade av inredare vilket ger en mer personligt och hemtrevlig känsla samt att vår service garanterar och säkerställer en mycket hög standard.
Beautiful Apartments erbjuder företag ett bekvämt och temporärt boende till sina medarbetare under kortare och längre perioder. Många av våra gäster kommer från utlandet eller andra delar av Sverige.
Ett utmärkt alternativ när företag är i behov av extern kompetens som inte är bosatt i Stockholm och anlitas till olika uppdrag på obestämd tid. Bo en månad eller längre, det är ni som bestämmer längden på hyresperioden.

Att bo i egen lägenhet kan kännas mer trivsamt och hemma samt ett bra ekonomiskt alternativ jämförelse med en hotellvistelse, särskilt när du bor i en ny stad under en längre period.
Samtliga lägenheter har närhet till kommunala transportmedel vilket gör det enkelt för våra gäster att lätt ta sig över hela Stockholm samt till Arlanda eller Skavsta. Själva knytpunkten i kommunikationen är Stockholms Central, där både tunnelbana, pendeltåg och SJ-tåg möts.

Vi ser till att er medarbetare får en bra start på sin nya arbetsort, att öka trivseln och lättare känna sig hemma i vår vackra huvudstad.

Vi har lång erfarenhet inom branschen och flexibilitet är ett av våra ledord. Vi ser det som självklart att med vår service göra vistelsen så bekväm som möjligt för våra gäster!

Välkommen till Beautiful Apartments och välkommen till Stockholm.

BA-teamet önskar dig varmt välkommen!